210 68 98 409
Φλέμινγκ 20, Μαρούσι

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλώ στο 16ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης και 46ο Συμπόσιο «Ν. Γιαννέστρας – Π. Σμμυρνής» σε συνδιοργάνωση με τη Νευροχειρουργική Εταιρεία Κύπρου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πόρτο Χέλι του νομού Αργολίδας στις 13-15 Οκτωβρίου 2023.

Η συνδιοργάνωση αυτού του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σταθερής και ιδιαιτέρως εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης και της Νευροχειρουργικής Εταιρείας Κύπρου και αποσκοπεί σε μια διαδραστική ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων και εμπειριών σχετικά με τις σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της σπονδυλικής στήλης.

Στο συνέδριο αυτό, θα έχουμε την δυνατότητα να ενημερωθούμε από έγκριτους συναδέλφους, Έλληνες, Κύπριους και ξένους ομιλητές, με πολύ μεγάλη εμπειρία στην εμβιομηχανική και στην παθολογία της σπονδυλικής στήλης, για όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις του σημαντικότατου αυτού γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς μας. Δεδομένης της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας και των εφαρμογών της τεχνητής νοημοσύνης, στόχος μας είναι να εμβαθύνουμε στα νεότερα επιστημονικά δεδομένα αναδεικνύοντας τον εκπαιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα του συνεδρίου.

Επιπρόσθετα, το συνέδριο θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει πολλές εταιρείες υποστηρικτές, χορηγούς και εκθέτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του. Η Οργανωτική Επιτροπή, έχει θέσει Ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε όλες τις συμμετέχουσες εταιρείες, με μοναδικό σκοπό την πλήρη ενημέρωση του κάθε συνέδρου πάνω σε θέματα νέων υλικών, τεχνολογικών εξελίξεων και καινοτόμων τεχνικών, τόσο μέσω ατομικής ενημέρωσης στον εκθεσιακό χώρο όσο και μέσω δορυφορικών συμποσίων.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαριστώ όλους τους ξένους ομιλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ομιλητές, προέδρους, συντονιστές, συνεργάτες και χορηγούς για τη θετική τους ανταπόκριση.
Τέλος εκφράζω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς τη Νευροχειρουργική Εταιρεία Κύπρου για την πολύτιμη συμμετοχή της στη συνδιοργάνωση αυτού του συνεδρίου.
Το Πόρτο Χέλι αποτελεί μια περιοχή με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και μακραίωνη ιστορία. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε ένα φυσικό λιμάνι, το οποίο με τις γύρω πευκόφυτες εκτάσεις και τις καθαρές του ακτές παραπέμπει σε νησί. Βρίσκεται δίπλα στα ερείπια της αρχαίας πόλης των Αλιέων, η οποία άκμασε την περίοδο 600-300 π.Χ.. Προβάλλοντας και την κοινωνική διάσταση του συνεδρίου η οποία προάγει τη γνωριμία, τη διασύνδεση και τη μεταφορά της γνώσης μεταξύ των συμμετεχόντων, σας καλωσορίζω στην αξιόλογη αυτή τοποθεσία, ελπίζοντας η εκδήλωση να φανεί αντάξια των προσδοκιών σας.

Σας περιμένουνε όλους!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή,

Ελένη Καρακώστα
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης