+30 210 68 98 409
Flemingk 20, Marousi
Friday, 18 June 2021 09:24

Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης Εφαρμογής Προγράμματος Προληπτικής εξέτασης Μαθητών για Σκολίωση & λοιπές Σπονδυλικές Παραμορφώσεις

www.schoolscreening.gr

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι

Το 15ο  μάθημα του κέντρου μας θα γίνει διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονική πλατφόρμα “Zoom”.   Προγραμματίζεται να γίνει στις 4:15μμ – 7:30μμ ημέρα Πέμπτη, στις  24 Ιουνίου 2021.

Σας αποστέλλω πρόσκληση στο “Personal room link” που είναι το:

https://zoom.us/j/97281351078?pwd=TWRmT0V3RnV1L1FrVDhQMmwyYmprUT09

Εσείς θα κάνετε click σε αυτό το link που στέλνω για να μπείτε στο meeting. Ακολουθήστε τις οδηγίας, αν θα σας ζητηθούν, σχετικά με το κατέβασμα της εφαρμογής Zoom. Είναι ΕΥΚΟΛΟ!.

Το meeting μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει μόνο με Laptop ή desktop. Θα πρέπει η συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε (Laptop, desktop), να έχει κάμερα, μικρόφωνο και φυσικά να είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο (internet) . Κατά την διάρκεια του μαθήματος γίνεται θερμή παράκληση να έχετε όλοι το μικρόφωνό σας κλειστό, στο «mute», γιατί αλλιώς διαταράσσεται η ακουστική στην πλατφόρμα με ήχους από τα ανοικτά μικρόφωνα. Στο τέλος του μαθήματος θα έχουμε συζήτηση.

Το 15ο μάθημα θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομιλίες:

 

24 Ιουνίου 202115o Μάθημα

  • ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΠΑΘΗ ΣΚΟΛΙΩΣΗ Δρ. Θεόδωρος Γρίβας
  • META TO SCHOOLSCREENING, ΠΟΣΟΣΤΟ & ΛΟΓΟΙ ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ / ΠΑΡΑΜΕΜΠΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΟΡΜΙΚΗ ΑΣYΜΜΕΤΡΙΑ.  Δρ. Θεόδωρος Γρίβας

 

Για τα υπόλοιπα μαθήματα θα ισχύσει ο προγραμματισμός που κοινοποιήθηκε αλλά θα δούμε πως θα πραγματοποιηθούν αναλόγως της κατάστασης.

Προσοχή στην υγεία σας και καλή συνέχεια

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Κέντρου

Δρ. Θεόδωρος Β. ΓΡΙΒΑΣ

 

Συντονιστής Διευθυντής

Τμήματος Ορθοπαιδικής-Τραυματολογίας

Γενικό Νοσοκομείο «Τζάνειο»,

Πειραιάς